Zvolte si typ nemovitosti

Společnost D1 realitní kancelář s.r.o. se zaměřením na obchod s realitami především v kraji Vysočina, v Brně a blízkém okolí.

Proč spolupracovat právě s námi?

Tržní odhady nemovitosti

Zvažujete prodej nemovitosti a chcete znát její tržní cenu? Získejte odhad nemovitosti zdarma. Odhady nemovitostí pro dědická řízení a rozvodová řízení jsou zpoplatněny. Pokud se však dohodneme nejen na vypracování odhadu, ale také na prodeji nemovitosti, budeme vám cenu kompenzovat.

Zpětný leasing

Produkt je určen klientům s omezením na listu vlastnictví (exekuce, zástavní práva), kteří chtějí vyřešit své dluhy a současně nadále užívat nemovitost. Klientovi takto můžeme zachránit zadluženou nemovitost. Převezmeme jednání se všemi věřiteli a snížíme vaše závazky.

Home staging

Co je to home staging? No přece příprava nemovitosti, kterou chcete prodávat ale i pronajmout. Pokud bude nemovitost správně připravena k její prezentaci, určitě se zefektivní její prodej. Takže co vám Home staging přinese?

 
  1. Domluvte si s námi nezávaznou schůzku
  2. Pobavíme se o vaší představě
  3. Nemovitost připravíme na focení
  4. Necháme jí profesionálně nafotit
  5. Připravíme popis
  6. Pošleme nemovitost do inzerce a zároveň oslovíme klienty z databáze
  7. zajistíme prohlídky
  8. Vybereme toho pravého budoucího majitele
  9. Připravíme veškerou smluvní dokumentaci

Společnost D1 realitní kancelář s.r.o. (dříve Reality D1 & finance) byla založena p. Ing. Michaelou Sommerovou roku 2004 se zaměřením na obchod s realitami především v kraji Vysočina. O dva roky později se působení společnosti rozrostlo i na Brno a blízké okolí.

Pro naši společnost je nejdůležitější spokojenost klienta a nezáleží, jestli prodává anebo kupuje, zda je to obyčejný člověk či velká firma. Pro nás je samozřejmostí se o každého klienta starat individuálně, být mu odborným rádcem, přítelem, oporou a jistotou na realitním trhu. Rádi se s každým klientem sejdeme a odborně mu poradíme nejen s prodejem, nebo koupí nemovitosti, ale i s jejím financováním nebo jejím dalším využitím.

D1 realitní kancelář s.r.o. poskytuje všechny služby, které s obchodem a realitami souvisí. Ať už se jedná o poradenství, konzultace a kompletní právní služby nebo právní servis spojený s převodem nemovitosti na katastrálním úřadě či družstvu. Tyto služby jsou pro prodávající bezplatné. Rádi Vám zpracujeme odhady pro dědické řízení, i když nic neprodáváte ani nekupujete. Také zpracováváme prohlášení vlastníka včetně vymezení bytové jednotky. V našem portfoliu služeb najdete i výkupy nemovitostí.

Velkou výhodou je spolupráce s rodinnou firmou Golem Finance, která zprostředkovává hypotéky na bydlení, spotřebitelské úvěry a konsolidace. U nás ve firmě se o finance stará kolega Tomáš Sommer.

Také úzce spolupracujeme se známými velkými firmami, které se zabývají výstavbou dřevostaveb, rodinných domů, základových desek. Dále spolupracujeme s architektem, který vyřídí vše okolo stavby na úřadě.

Od listopadu 2013 jsme členy Realitní Komory České republiky.

Pokud chcete ušetřit čas, starost i peníze, obraťte se na nás a splňte si Vaše sny o bydlení.

Přesvědčte se sami o kvalitách služeb kanceláře

PENB

při převodu či pronájmu budovy a při převodu bytové jednotky je nutnost nechat si zpracovat průkaz energetické náročnosti budovy (PENB)

Více informací

Oddlužení nemovitosti

Vyhnete se komplikacím se zástavou nemovitosti u jiné nebankovní společnosti (neuplatňujeme předkupní právo, zákaz zatížení a zcizení)

Více informací

Finanční služby

Hypotéku Vám zajistíme zdarma a nejvýhodněji, spolupracujeme s nejsilnějším partnerem na trhu a zastupujeme veškeré banky a spořitelny na trhu v ČR.

Více informací